Fókuszban a tapasztalatok

Szakmai konferenciát szervez a MASZ – Jelentkezési határidő: október 25. – Program

maszAz előre mutató tapasztalatok jegyében - a NSI (NUPI) támogatásával -  november 6-7.-én ismét szakmai konferenciát rendez a MASZ:  „Fókuszban a tapasztalatok” címmel. Szinte az összes terítékre kerülő téma komoly, sokéves meggyőződés eredményeként, a jövő hatékonyabbá tételének érdekében kínál izgalmas két napos programot.

Célunk, hogy a tapasztalatok racionalizálásával, a társtudományok legújabb kutatási eredményeivel olyan segítséget adjunk edzőknek és versenyzőknek egyaránt, melyekkel a felkészülés folyamatát hatékonyabban tudják szervezni a jövőben. A bevezető előadásban atlétikánk bő tíz éves tapasztalatain túl, az érdeklődők ízelítőt kapnak

a sejtbiológia és a kvantumfizika szemléletünket - a hatékonyabb felkészülés érdekében. - változtatásra ösztönző felfedezéseiből.  Ezt követően ifj. Tomhauser István előadásában abba a folyamatba avatja be hallgatóit, amit saját és nemzetközi tapasztalatain keresztül ért el, ami hozzásegítette a „kevesebb sokszor több” elmélet kialakításához, és ami lehetővé tette egy sok éve érő nemzetközi siker megvalósulását.

Bemutató

Benkovics Edit, a DAVID tréning center kiemelkedő tudású gyógytornásza beszámol azokról a tapasztalatairól, amiket bő három éve az atléták szűrésére és kezelésére építhet, továbbá beavatja hallgatóit az USA-ban, ez év nyarán megtartott mozgásbiológiai világkonferencián látott és hallott legújabb prevenciós és rehabilitációs elméletekbe.

Gyakorlati bemutatóján – melyre javasolja és szeretettel várja az önként vállalkozók aktív közreműködését – kézzel fogható tanácsokat ad az alapképzéshez és megtanít „látni” annak érdekében, hogy hatékonyan végezzük a gerinc és egyéb ízületek megóvását szolgáló nélkülözhetetlen gyakorlatokat.

110 gát - Barcelona 2010

A vasárnapot egy futó blokkal kezdjük, melyben két kiváló kolléga Csoma Ferenc mesteredző és Gyimes Zsolt azokról a szakmai tapasztalatokat osztják meg az érdeklődőkkel, melyek évek óta visszatérően gátat szabnak a hosszú távú hatékony építkezésnek és fő buktatói az eredményes versenyzésnek.

Ezt követően olyan egy óra következik majd, melyben három modern fejlesztéssel ismerkedhetnek meg a jelen levők. Ezek napjainkban nélkülözhetetlenek a sportolók életéből, visszautalva az „új” biológia és fizika eredményeire, melynek középpontjában az energia áll, amire egy atléta a mindennapjait és eredményességét alapozza.

Távfutók

A konferencia záró egységeként Füzy Gábor avatja be az érdeklődőket a modern kondicionális képességfejlesztés hatékonyságát növelő manipulációs lehetőségekbe. Gábor, aki ismereteit döntően az Egyesült Államokban szerezte, sok olyan apróságra hívja fel a figyelmet, melyek a táplálkozástól a hormonális beállítottságon keresztül az idegrendszeri alkalmazkodásig számos lehetőséget biztosítanak az eredményesebb edzésmunkához.

A két napos konferencián a részvétel ingyenes, azonban előzetes jelentkezés szükséges!Vidékiek számára szállást és étkezést biztosítunk (szombaton: E-V-Sz, vasárnap: R-E)A Budapestről érkező résztvevők számára is biztosítunk szombaton és vasárnap ebédet.

Kérjük, hogy a jelentkezéskor feltétlenül tüntesse fel mindenki, hogy hány fővel és mely szolgáltatásokra (étkezések és szállás) tart igényt.

A jelentkezést elektronikusan az ildiko.dornbach@masz.hu címre kérjük küldeni.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2010. OKTÓBER 25. HÉTFŐ.

Edző konferencia

Felhívjuk a figyelmet, hogy a jelentkezések számának ismeretében és a SYMA csarnok eddig nem tisztázott státuszának további alakulása függvényében a helyszínváltoztatás jogát fenntartjuk.

Az esetleges változásról a honlapon keresztül tájékoztatjuk az érdeklődőket. Dornbach Ildikó  MASZ szakmai igazgató

Részletes program

masznusi

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.