Sport XXI. Alap Program információk

Ülésezett a Munkabizottság  /  Jegyzőkönyv

figyelemKedves Kollégák!  Ott folytatjuk, ahol Dunaújvárosban abbahagytuk és ahogy ígértük: a rendszer alakulásának folyamatáról tájékoztatjuk az érdeklődőket. Örömmel jelentjük, hogy 2011 12. 14-én a Sport XXI Alap Program versenyrendszerének kialakítására létrehozott Munkabizottság megkezdte tevékenységét.

A bizottság munkájában, az ismert elvek alapján a következő kollégák vesznek részt: Hirt Károly (ARAK, UP Központ vezető), Skoumal Péter (DSC-DSI, edző), Egri Gyula (BDSE, edző, MDSZ munkabizottsági tag, testnevelő tanár), Salamon Zoltán(TSC-Geotech, edző,  testnevelő tanár), Jakab István (Tiszaújváros, edző, testnevelő tanár), Adamik Zoltán (MASZ szakmai alelnök, testnevelő tanár), Molnár Ferenc (UP szöv.kap),  Dornbach Ildikó (szakmai igazgató), Éger Patrícia (program koordinátor).

A több órás megbeszélés alatt főleg szervezeti kérdések kerültek napirendre, melyben a regionális elrendeződés okozta a legtöbb fejtörést. A vita végül azzal a megoldással zárult, hogy a közigazgatásilag elfogadott 7 régiós rendszerhez alkalmazkodunk mi is.

Egy másik sarkalatos döntés, hogy a serdülő korosztály jelenlegi rendszerét nem bolygatjuk, az újonnan felálló versenyrendszer 2x2 évfolyammal ez alá kerül, továbbá, hogy a versenyév szeptembertől júniusig tart. A munka megbeszélés részleteit és összefoglalóját a mellékletben olvashatják.

Kérjük és várjuk az észrevételeket, javaslatokat annak érdekében, hogy olyan rendszert indíthassunk útjára, amely majd sokak megelégedésére és örömére szolgál. Mivel az első értekezleten nem jutottunk el a versenyrendszer tartalmáig, örömmel vesszük, ha arra vonatkozóan is kapunk gondolatokat, hogy a versenyeket milyen ötletes feladatokkal töltsük meg.

A munkacsoport következő megbeszélése 2012 január 11-én  lesz, ahol reményeink szerint már az egyik fő téma a tartalom lesz.Azok számára, akiknek Dunaújvárosban nem sikerült megismerkedni az új programmal, a www.masz.hu  oldalon a szakmai anyagok között lehetőségük van az előadások anyagát elolvasva tájékozódni.  Éger Patrícia és Dornbach Ildikó   

Jegyzőkönyv az ülésről

MASZ Családi nap - 2009/ml

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.