Indul a fiatalok pályaidénye

A felkészülések értékelése – junior  VB helyzet  /  Melléklet 

MASZA felnőttekhez hasonlóan a Héraklész Bajnok Program versenyzői is javában készülnek a nyári megmérettetésekre. Az alábbiakban szeretném megosztani a masz.hu olvasóival a programban résztvevő UP válogatott keretek eddigi felkészülésik állomásait - a szakágvezetők értékelésével. A Bajnok Program keretén belüil kenc szakágban készülnek a versenyzők.

Az elmúlt hónapokban szakáganként 4-6 felmérés, vagy edzőtábor segítette a közös felkészülést. Elmondható, hogy több mint 40 alkalommal találkoztak egymással a kiválasztott versenyzők. A szakágvezetők - a versenyzők edzőinek segítségével - a felméréseken folyamatosan nyomon követhették az edzettségi állapotok változását.

A megtartott edzőtáborokban pedig lehetőség adódott az esetleges technikai hiányosságok javítására. A téli, tavaszi munka legfőbb feladata a különböző képességek magasabb szintre hozása; a szervezet előkészítése a nyári időszak technikai feladatainak magas szintű megvalósításához.

E hét végétől pedig már a versenypályákon is látható a felkészülés eddigi „állása”. Idén a junior VB-n kívül még három korosztálynak lesz válogatott viadala, nemzetközi versenye. Úgyhogy idén is lesz mire „hajtani” a fiataloknak. A részletek, a szakági értékelések a mellékletben olvashatók...  Molnár Ferenc up.szövetségi kapitány 

Szakági értékelések/ junior VB helyzet

Barcelona 2012

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.