Készülnek a versenybírók

Tanfolyam SzekszárdonBővülő atlétikai lehetőségek Tolnában /  Fényképek 

A tavalyi évben Bonyhádon átadott fedett pályás csarnok és az idén elkészülő szekszárdi atlétikai pálya olyan infrastrukturális feltételeket teremt a sportág számára, amihez hasonló csak nagyon kevés helyen található az országban.

Az új létesítmények által kínálta lehetőségeket kihasználva színvonalas rendezvények és versenyek szervezhetők, ehhez azonban elengedhetetlenül szükséges egy felkészült versenybírói csapat. A Szekszárdi Atlétikai Klub Sportegyesület  - együtt működve  a Városi Sport- és Szabadidőközponttal -  ezt a hiányt felismerve

hívta össze az atlétikai versenyeken már korábban is tevékenykedő önkénteseket , sportbarátokat és március második hétvégéjén versenybíró képzést szervezett a megyeszékhelyen. Az oktató Szalay Sándor, a Magyar Atlétikai Szövetség Versenybírói Bizottságának elnöke volt. 

A kétnapos tanfolyamon a megye több településéről (többek közözött Szekszárd, Bonyhád, Várdomb, Hőgyész) 34 fő vett részt. A versenybíró képzést követő záró vizsga április 9-én lesz Szekszárdon. (Csillag Balázs)

Versenybíró tanfolyam Szekszárdon 2011

Szekszárd 2011Szekszárd 2011

Tanfolyam Szekszárdon 2011

Csoportkép a tanfolyam hallgatóival és az előadó Szalay Séndorral

foto: szervezők

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2019 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.