Jegyvásárlási lehetőség a 2017. évi Atlétikai Világbajnokságra - Fizetési információk

A MASZ felhívja az egyesületek/ szakosztályok figyelmét, hogy a szövetség segítségével lehetőség van jegyvásárlásra a jövő évi, Londonban megrendezésre kerülő szabadtéri Világbajnokságra. A mellékletek alapján elkészített megrendeléseket csak egyesületektől fogad el a MASZ; az összesített igényeket december 31-ig  kell a szövetségnek eljuttatnia a szervező bizottsághoz.

A megrendelésekre azután kerül sor, ha az  egyesületek befizetik, elutalják a megfelelő összegeket a szövetségnek.
A megvásárolni kívánt jegyek után fizetendő összeget az alábbiak szerint kell kalkulálni:
- a angol fontban meghatározott jegyárakat a megrendelés napján hatályos, a K&H Bank által közzétett deviza eladási árfolyammal kell átszámolni magyar forintra,
- a jegyek forintban kalkulált árán felül egyszeri 3%-os kezelési költség fizetendő.

A fentiek szerint kalkulált végösszeget a MASZ K&H Banknál vezetett 10400140-00028127-00000006 számú számlájára kérjük befizetni.
A közlemény rovatban jelöljék meg a befizetés jogcímét (Jegyvásárlás a 2017. évi Atlétikai Világbajnokságra).

A gyorsabb ügyintézés végett kérjük, hogy a megrendelésükkel együttesen a banki utalás kivonatát is legyenek szívesek megküldeni a MASZ részére.
Az esetleges további információkért az érintettek vegyék fel a kapcsolatot a MASZ-al.

Az érdeklődés már most nagy a VB-re, több mint másfélmillió jegyigénylés érkezett eddig - csak Angliában. Várhatóan igen nehéz lesz jegyhez jutni, így ez a vásárlási lehetőség egy vissza nem térő alkalom az eseményeket a helyszínen megtekinteni akaró hazai atlétabarátoknak.

A megrendelésekkel kapcsolatos feltételeket ismételten kiemelve, az egyesületek összesített igényeit és az összegeket december 31. előtt  (!) kérjük a szövetségbe eljuttatni.

Köszönettel MASZ

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.