Tanulmányi Pályázat 2019 - BOM, MOB

"BOM a Magyar Sportért" Közhasznú Alapítvány a kiemelkedő sporttevékenységet folytató diákok részére, tanulmányaik eredményességének elősegítése céljából ösztöndíj pályázatot hirdet.  Ettől az évtől a Magyar Olimpiai Bizottság, mint az Alapítvány stratégiai partnere és főtámogatója is aktívan részt vesz a pályázati folyamatokban és az eddigi tanulmányi ösztöndíj programját (MOB Életút) az Alapítvánnyal közösen viszi tovább.

Pályázati időszak: 2018. november 15.  -  2019. január 15. között

Az ösztöndíjprogramba olimpiai és paralimpiai sportágak olimpiai/paralimpiai kerettagjai  kerülhetnek be. A pályázati anyagban a választott iskolától hallgatói igazolásra, a sportági szakszövetségtől elnöki vagy főtitkári ajánlásra, illetve amennyiben a sportoló szociálisan rászoruló, ennek bemutatására van szükség ahhoz, hogy egy-egy pályázó anyaga a sportszakmai bizottság, majd a kuratórium elé kerüljön.  

A pályázathoz szükséges feltételek, a pályázati kiírás, az ösztöndíj program szabályzata, és a pályázathoz szükséges dokumentumok mellékletben megtalálhatók. A szükséges dokumentumok letölthetők a BOM Alapítvány weboldaláról is

A pályázatot kizárólag postai  úton a 1535 Budapest Pf.769 címre várja a kiíró, leadásának határideje: 2019. január 15.(BOM, MOB)

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.