Vágtázók és ugrók Zalaegerszegen

Héraklész tábor 31 résztvevővel  /  Mellékletek  -   Videók   -  Fotóalbum

A Héraklész Bajnok Programban résztvevő rövidtáv- és gátfutók ebben az időszakban már évek óta Zalaegerszegen tartják edzőtáborozásukat. A közös munkára néhány felnőtt budapesti és győri versenyző is el szokott jönni. Így volt ez idén is, csak még csatlakozott hozzájuk néhány távolba ugró is.

A változékony időjárású áprilisban, fedett pálya híján a Tatai Központi Edzőtábor nem alkalmas erre a szakági edzőtáborra, esős időben ott nem lehet elvégezni a betervezett futó munkákat. A zalaegerszegi 120 m- es futófolyosó segítséget nyújtott ilyen esetben is, mert bizony zord áprilisi időjárás most is előfordult.Összesen 24 bentlakó és 7 bejáró táborozó vágott neki a 10 napos kemény munkának.

A résztávos edzéseket közös gimnasztikák és közös futóiskolák tarkították. Egy alkalommal úszás, szauna, gyúrás is szerepelt a programban. A tábor vége felé, a felmérés jellegű futások arra engedtek következtetni, hogy sikeres volt a tíz nap, de igazi visszajelzések majd a tavaszi versenyek eredményei lesznek. (Lengyák György) 

Mellékletek 

résztáv1     .     résztáv2     .     résztáv3     .     csoport1     .     csoport2      .     csoport3

Videókvideo      .     Fotóalbum

etzeg 1/lgy

etzeg/lgyetzeg/lgy

etzeg/lgy

fotók és videók: Lengyák György

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.