Regionális pályaverseny kiírások

Sport XXI Alap program   /   Mellékletek   -    Változás !

figyelemHosszú várakozás után, a közelmúltban lehetőség nyílt megismerkedni a Sport XXI Alap program  versenyrendszerének  hiányzó elemével, a pályaverseny újszerű feltételeivel.

Mára elkészültek a regionális versenyek kiírásai.  Szeptember 29. és október 5. között kerülnek megrendezésre a gyermek versenyek, melyek szándékaink szerinti lényege a játék és élmény szerzés lehetőségének biztosítása a gyermekek számára.

Bíztatunk mindenkit, hogy függetlenül attól, hogy tudtak-e gyakorolni vagy sem, vegyenek részt a versenyen, hiszen a gyakorlatok tudatosan úgy lettek felépítve és összeállítva, hogy mindenki számára, bárhol és bármikor alkalmazható legyen. Nem a gyerekek felkészültségét és teljesítményét kívánjuk tesztelni, hanem az ügyességüket.

Olyan képességfejlesztő gyakorlatok szerepelnek a versenyprogramban, melyek egyrészt előkészítik a majdani versenyszám-versenytechnikák elsajátítását, másrést egy ügyes gyermek számára gyakorlás nélkül is magas szinten megoldható.

Szeretnénk kérni a kedves kollégákat és szülőket, hogy Ők is úgy álljanak a korosztály új versenyrendszeréhez, hogy támogassák a gyermekek sikerélményét, és egy-egy esetleges pontvitára okot adó ítélet esetén ne tegyék tönkre vitatkozással, veszekedéssel a gyerekek jóérzését. Újdonság lesz ez a versenyforma a versenybíróság részére is, ezért toleránsnak kell lennünk.

Játszani gyűlünk össze és az atlétikát megszeretni! A még hiányzó versenykiírásokat elkészítésük után pótoljuk. Dornbach Ildikó szakmai igazgató

Kiírások:

Közép - Magyarországi Régiószeptember 29. szombat, 11,00 óra, Budapest, Puskás stadion, KSI pálya

Közép - Dunántúli Régió szeptember 29. szombat 10,30 óra, Székesfehérvár, Sóstói stadion

Nyugat -  Dunántúli Régiószeptember 29. szombat 11,00 óra, Zalaegerszeg,. Városi Sportcentrum, Vágóhíd u.

Dél - Dunántúli Régióoktóber 5. péntek  15,00 óra, Szekszárd, Keselyűsi út 3.

Észak - Alföldi Régió - új!október 5. péntek, 15,00 óra, Debrecen, Oláh Gábor utcai Atlétikai Stadion

Észak - Magyarországi Régióoktóber 6. szombat 11,00 óra, Miskolc, DVTK Stadion

Nevezési lap/ U13 pályaverseny

Gyermekverseny a Puskás stadionban/ml

Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.